3-1 O Pontevedra segue lanzado

Avanza con paso firme en dirección á promoción de ascenso despois de derrotar ao Rápido de Bouzas nun partido espectacular no que Romay, Javi Pazos e Borja Domínguez fixeron os goles

El Pontevedra celebra un gol ante el Rápido de Bouzas. RAFA FARIÑA
photo_camera El Pontevedra celebra un gol ante el Rápido de Bouzas. RAFA FARIÑA

No primeiro cuarto de hora o equipo de Luismi chegou tres veces con perigo aos dominios de Brais antes de lograr o primeiro gol. Unha acción de balón parado executada sorprendeu ao Rápido. Pedro Vázquez chegou á liña de fondo tras o saque de falta executado por Borja Domínguez, centrou á área e atopou en boca de gol a Romay, que marcou no segundo intento ante Brais.

Aos 25 minutos Borja Domínguez mandou ao longueiro un centro de Javi Pazos, que se liou co balón tras canear a Brais no man a man.

Pouco despois da media hora, tras media ducia de ocasións claras do Pontevedra, Quico puido empatar ao cabecear ao longueiro un saque desde o curruncho.
Na xogada seguinte, Javi Pazos levou un balón ao borde de área profiando ante os centrais, encarou a Brais e bateuno para lograr o 2-0.

O once pontevedrés puxo un elevado ritmo de xogo, estivo preciso no xogo combinativo, apenas consentiu contras dos vigueses e xerou unha manchea de ocasións de gol.

O terceiro chegou na segunda metade, nun disparo de Borja Domínguez desde a frontal. O Rápido recrutou cun bo cabezazo de Rodri. Despois a falta de puntería de Álex González e Álvaro Bustos,  que mandou un balón ao poste, impediu un marcador máis amplo.

O once de Pasarón,  respaldado onte nas bancadas por cinco milleiros de persoas, ascende momentaneamente á segunda posición mercede á que foi a súa quinta vitoria consecutiva.