1-2. O Sheriff asalta o Santiago Bernabéu

El equipo blanco sufrió una de esas derrotas tan dolorosas como sonrojantes que se convierte en un aviso en su competición preferida
Benzema celebra el gol. EFE
photo_camera Benzema celebra el gol. EFE

O Sheriff de Tiraspol culminou a sorpresa no minuto 90 grazas a un gran gol cun disparo desde fóra da área de primeiras, directo a lúa escuadra, do luxemburgués Sebastien Thill que lle deu a vitoria (1-2) fronte ao Real Madrid.

Un gol de cabeza do uzbeko Jasue Jakhshibaev no minuto 25 de partido xa puxo por diante aos visitantes na primeira metade. Os do italiano Carlo Ancelotti empataron no 65 cun gol de penalti do francés Karim Benzema e, cando máis apertaban en busca do empate, chegou o gol de Thill que acabou coas esperanzas locais.

O Sheriff colócase como líder do Grupo D con seis puntos de seis posibles, seguido do Real Madrid con tres. Por detrás, Inter de Milán e Shakhtar Donetsk, cun punto.