5-1. O Barcelona golea ao Ferencvaros na súa estrea

Piqué foi expulsado tras cometer un penalti no tramo final
Dembele y Messi celebran el quinto del Barcelona. ALBERTO ESTÉVEZ
photo_camera Dembele e Messi celebran o quinto do Barcelona. ALBERTO ESTÉVEZ

O Barcelona venceu por 5-1 ao Ferencvaros no Camp Nou, na primeira xornada da fase de grupos da Liga de Campións, con goles de Leo Messi de penalti, Ansu Fati, Coutinho, Pedri e Dembélé, e sufriu a expulsión de Gerard Piqué, que supuxo o penalti que transformou Kharatin para o conxunto húngaro.

O Ferencvaros tivo oportunidades para adiantarse no marcador no inicio do encontro. Tokmac Nguen viu como lle anulaban un gol por fóra de xogo (min. 11) e Isael Barbosa mandou un disparo ao pau (min. 20). Pero un gol de Leo Messi de penalti (min. 27) despois de que el mesmo forzáseo cunha gran xogada individual e un tanto de Ansu Fati (min. 41) deron unha vantaxe ao Barcelona de 2-0 no descanso.

No segundo tempo, unha gran combinación dentro da área de Leo Messi, Ansu Fati e Coutinho finalizouna con gol o portugués (min. 52).

A mala noticia para o conxunto de Koeman chegou co penalti cometido por Gerard Piqué sobre Nguen que supuxo a expulsión do central. Kharatin recortou distancias desde os once metros (min. 70) e Pedri fixo o cuarto a pase de Dembélé (min. 82). Precisamente o francés foi o autor do quinto gol (min. 90).