7-1. A Ponferradina se descose ante o Dépor

O partido non contou con árbitro durante a primeira parte
Mario Soriano durante el encuentro. EP
photo_camera Mario Soriano durante o encontro. DP

A Ponferradina se descosió ante o Deportivo, de inferior categoría, que lle fixo sete goles (7-1) este mércores no amigable que enfrontou a ambos no campo da Magdalena, na localidade lucense de Vilalba

Os bercianos, que comezarán LaLiga SmartBank a próxima semana, tiveron un pésimo día en Lugo, un partido que se lles complicou desde que Alberto Quiles, coa colaboración de Makaridze, adiantou aos branquiazuis aos catro minutos. O onubense repetiu uns segundos máis tarde para converter o segundo.

O Deportivo, no seu test máis serio da pretemporada, cheirou o sangue e goleou ao seu rival, demasiado fráxil. Ao dobrete de Quiles, máximo goleador do conxunto galego a tempada pasada, sumouse outro de Gorka Santamaría, unha das caras novas, nun lapso de cinco minutos, entre o 19 e o 24.

Víctor Narro, de penalti, anotou o quinto antes da media hora, e, a pesar dos cambios, os deportivistas ampliaron aínda máis a renda na segunda parte con goles dos xogadores da filial Tim Caroutas e Marcel

Naranjo converteu a catro minutos para o final o gol da honra para o equipo do portugués José Gomes, que deixou unha imaxe preocupante a pouco máis dunha semana para que comece o serio.