0-2. O Castilla de Raúl imponse ao Pontevedra en Baltar

Os granates sucumbiron na segunda metade ante o filial madridista en Portonovo
emilio Partido del Pontevedra-Castilla
photo_camera Raúl González y Luismi. EMILIO MOLDES

O Pontevedra caeu este xoves ante o Castilla no VI Trofeo Manolo Martín, disputado no campo de Baltar. Os granates, que un día antes disputaron a triangular Cidade de Pontevedra, sucumbiron ante o filial madridista na segunda parte.

Tras uns primeiros 45 minutos moi igualados, os de Raúl González Blanco mostraron a súa superioridade á volta dos vestiarios con dous goles moi seguidos de Jordi e Mario Gila.

Os de Luismi tiveron unha gran ocasión á media hora de xogo, cando Adibé quedou só ante Belman. O árbitro acabou decretando cesión dun defensor branco ao gardameta pero os granates non puideron materializar o libre indirecto.

emilio Partido do Pontevedra-Castela

Ao descanso chegouse con 0-0 no marcador e a volta dos vestiarios o Castillaa saíu máis enchufado. Os granates probablemente pagaron o esforzo do triangular disputado 24 horas antes. No minuto 50 Jordi abriu o marcador para a filial madridista e sete minutos despois puxo o 0-2 Gila de cabeza.

0- Pontevedra: Edu, Nacho López, Víctor, Campillo, Naveira, Berrocal, Sa, Álvaro Bustos, Romay, Álex González e Adibé. Tamén xogaron Rivera, Álex Fernández, Mouriño, Samu, Santi, López, David Veiga, Garrido e Ángel.
2- Real Madrid Castela: Belman, Guille, Chechu, M. Gila, Pablo, Álvaro, Dotor, Miguel Baeza, Pedro, Fidalgo e Jordi. Tamén xogaron Marvin, Pablo, De la Fuente, López e Javi Hernández.
Goles: 0-1 (min. 50): Jordi. 0-2 (min. 57): M. Gila.