23-33. O Teucro se desangra

O conxunto de Luis Montes tivo unha estrea nefasta no Municipal ante a Vila de Aranda
Un jugador del Teucro se dispone a lanzar a portería. RAFA FARIÑA
photo_camera Un xogador do Teucro disponse a lanzar a portería. RAFA FARIÑA

Os Condes de Albarei Teucro estrelouse na súa estrea en casa ante a Villa de Aranda. Ninguén se podía imaxinar ao longo da semana que o conxunto azul comezaría con tan mal pé a competición en casa, sobre todo logo da boa imaxe mostrada na primeira xornada ante a Cidade de Málada. De feito, nada tivo que ver a solidez defensiva mostrada en terras andaluzas coa de que se viu este sábado no Municipal.

Certo é que o Teucro recibía moi pronto a un dos favoritos ao ascenso, pero aínda así os pupilos de Luis Montes non foron capaces de mostrar unha actitude gañadora sobre a pista. O nerviosismo da estrea foi o principal protagonista da primeira parte. Os azuis saíron moi perdidos, sen ser capaces de deter a unha Villa de Aranda que chegou a Pontevedra con ganas de resarcirse do seu inicio de competición. A primeira liña francés Corneil puxo o primeiro gol para o Teucro e desde ese momento o equipo estivo case seis minutos sen marcar.

Volveu marcar o francés e a partir de aí os de Luis Montes se reconfortaron e foron capaces de achegarse no marcador pasado o ecuador do primeiro acto (6-10). Pero foi un achegamento ficticio, xa que a Villa de Aranda, sólido en defensa e rápido en ataque, logrou irse ao descanso 9-16.

Na segunda parte, a historia foi a mesma. A pesar de que o Teucro logrou meterse no partido ao comezo, o pivote da Villa de Aranda Javi García magoou moito aos locais coa súa gran eficiencia anotadora. A portería teucrista, controlada por Salazar en gran parte do partido, non puido facer nada por reducir a goleada, xa que a defensa era un auténtico colador. Os teucristas intentaron maquillar o resultado, pero non serviu de nada.

23. Condes de Albarei Teucro: Salazar Dzokic (1) Bujalance Bojicic (2) Iván R. (3) Poveda (1) Corneil (4) Remeseiro (1) Moyano Cisneros (2) J. Andrés Torres (5) Samu (2) Wermbter David Rei.

33. Vila de Aranda: Perovic (2) Andrés Pérez Luis de Veiga Nico López (4) Megías (6) Llorens (1) De Novais (3) Elustondo Pombo (1) Leonel (1) Souto (2) Haddouche (1) Grandi (1) Abaixo.

Marcador cada cinco minutos: 1-2; 1- 6; 4-8; 6-10; 9-13; 9-16 (descanso) 13-20; 14-23; 15-26; 17-29; 19-32 e 23-33 (final).

Árbitros: Alejandro Fouce e Axel Riloba. Excluíron a Lucas Grandi polo Villa de Aranda.

Incidencias: Partido correspondente á segunda xornada de División de Honra Prata disputado no Pavillón Municipal de Pontevedra ante 400 espectadores.