26-23. O Cisne goza do liderado

O conxunto pontevedrés segue á fronte da clasificación en solitario e este martes cítase co Puente Genil de Asobal na segunda eliminatoria da Copa do Rei
Un momento del partido entre el Cisne y el Málaga. JAVIER CERVERA
photo_camera Un momento do partido entre o Cisne e o Málaga. JAVIER CERVERA

Luciu todo o seu poderío o Cisne Colegio Los Sauces, que xa suma catro vitorias noutras tantas xornadas e eríxese como favorito a todo tras un comezo de liga impecable. O equipo de Jabato foi capaz de darlle a volta a un encontro moi complicado contra a Cidade de Málaga nun epílogo emocionante.

Custoulle ao Cisne tomar o pulso ao partido porque a Ciudad de Málaga saíu ao pavillón do Centro Galego de Tecnificación Deportiva coa lección moi ben apresa, tendo claro que non podía permitir que os locais xogasen ao seu ritmo, porque aí o bloque lerezano sempre ten as de gañar.

► Goce da crónica completa coa edición en papel de Diario de Pontevedra deste domingo ◄

FICHA TÉCNICA:
26.- Cisne Colexio Los Sauces: Villamarín, Andrés (3), Miguel Simón, Javiva (3, 2p), José Leiras (1), Iván Calvo, Chapela (5), Novás, Cadrado (2), Álex Chan (4, 2p), Prezado (3), Gayoso (1), Dani López, Virulegio, Bruno e Picallo (4).
23.- Ciudad de Málaga: Oliva, Curro, Muñoz, Armada (4), Vidal (4), Rodovic (6), Xavi Castro (1), Edu Moledo (5), Fran (p.s.), Quero, Fernández, Quintana, Cabelo Palomeque (2), Portela, Javi Artés (1) e Cazorla.
Marcador cada cinco minutos: 2-3, 3-5, 5-7, 6-9, 8-9, 10-11 (descanso) 12-14, 15-17, 17-19, 20-20, 21-21 e 26-23 (final).
Árbitros: Esquerdo Molina e Millán Cazorla (Comité catalán). Excluíron dous minutos ao local Iván Calvo e aos visitantes Xavi Castro, Vidal e Javi Artés.
Incidencias: Partido correspondente á cuarta xornada de liga disputado no pavillón do CGTD. 200 espectadores