26-28. A actuación de Samu Ibáñez frea ao Frigoríficos do Morrazo

O equipo cangués, que non puido contar por lesión co pivote Alberto Martín, dominou ata que lle durou a gasolina
Un momento del encuentro de este sábado. TWITTER
photo_camera Un momento do encontro deste sábado. TWITTER

A espectacular actuación de Samu Ibáñez (52 por cento de paradas) e os dez goles do lateral brasileiro Thiago Alves resultaron determinantes para que o Incarlopsa Cuenca derrotase este sábado a uns Frigoríficos do Morrazo (26-28) que quedou sen forzas no último cuarto de hora.

O equipo cangués, que non puido contar por lesión co pivote Alberto Martín, dominou ata que lle durou a gasolina. No primeiro tempo exhibiu o seu gran momento de forma e pronto colleu unha renda de catro goles (6-2) grazas a unha notable efectividade.

A pesar da nula achega do porteiro croata Ante Gbavac, ao que Lido Jiménez mantivo en pista durante todo o primeiro tempo, o Cuenca sobreviviu grazas aos goles de Alves.

Pero co paso dos minutos os Frigoríficos empezou a acusar o desgaste - era o seu terceiro partido en sete días- e no inicio do segundo tempo pasouse rápido do 20-15 ao 21-20, coincidindo coas primeiras paradas de Samu Ibáñez.

O Cuenca gozou de ata tres ataques para empatar, pero os seus erros deron vida a uns Frigoríficos que seguiu mandando a pesar do seu atasco ante a meta visitante.

Samu Ibáñez continuou co seu exhibición, e a falta de tres minutos o seu equipo volteó o marcador con goles de Sergi Mach e Pozzer. Os Frigoríficos, que só marcou un gol nos últimos nove minutos, buscou finalizar desde o extremo, pero Menduiña fallou antes de que Moya selase un triunfo vital para afastar aos seus do descenso.