O Ence Marín FS planta cara ao campión de Copa

A pesar das tentativas, o cadro marinense non logrou facerse co triunfo
Una acción del partido en A Raña. VÍCTOR LORENZO
photo_camera Unha acción do partido na Raña. VÍCTOR LORENZO

Trinta minutos durou a alegría do Ence Marin FS no intento de eliminar ao campión da Copa. Un gol en propia porta e o tanto de Café fixeron posible o 2-2, pero apareceu Cami e a maior efectividade visitante para sentenciar aos locais, que se van da Copa cun excelente sabor.

As de Pepe Quintillán adiantáronse cun agasallo de Cami cun tanto en propia porta.

O Burela saíu a impor máis ritmo e quitou toda a artillería ata conseguir remontar no 26.

O cadro local volveu igualar a contenda pouco despois. Pero á media hora o 2-3 supuxo un mazazo case definitivo para as marinenses, que pagaron o gran esforzo e non puideron contrarrestar a calidade do vixente campión de Copa no tramo final.

2.- Ence Marín FS: Antía, Mar Fernández, Kun, Kiko e Café -cinco inicial- María León, Pau, Suki, Marta Gago, Ana Álvarez, Ali, María Domínguez, e Inés Mayán.
5.- Peixes Ruben Burela: Sandra Buzón, Cristina, Cilene, Ale de Paz e Cortés -cinco inicial- Jozi Oliveira, Dany, Peque, Cami, Lara Balseiro, Elena Aragón, Jane e Bea Mateos.
Árbitros: Dani Dacal e Andrés Pinilla, con Adrián Castro, de mesa. Cartolinas a Suki, Ale de Paz e Cortés.
Goles: 1-0. Minuto 7. Cami, en propia porta; 1-1. M. 16. Cilene, de falta directa; 1-2. M. 26.Cristina; 2-2. M. 29.Café; 2-3. M. 30.Cami; 2-4. M. 30. Cami; 2-5. M. 33.Ale de Paz.
Incidencias: Pavillón da Raña. Partido dos oitavos de Copa da Raíña. Sen público por normativa Covid.