O Leis continúa imparable

Os pontevedreses gañan con solvencia e afiánzase na segunda praza
Jony Costas trata de frenar a un jugador del SD Xove. RAFA FARIÑA
photo_camera Jony Costas trata de frear a un xogador da SD Xove. RAFA FARIÑA

O Leis Pontevedra volveu saír vitorioso do seu encontro en casa a pesar de que o primeiro gol fíxose de rogar e a primeira parte concluíu sen goles.

O Xove tratou de facer fronte ao conxunto local e pechouse atrás para impedir que os pontevedreses se adiantasen no marcador. Cley tivo varias ocasións que acabaron e os paus da portería contraria, pero que non pasaron de aí.

Non foi ata o minuto 6 da segunda parte cando Barca abriuna o marcador e puxo ao seu equipo por diante. A oportunidade máis clara dos visitantes foi un dobre penalti que volveu repetir o árbitro, pero que parou o gardameta do Leis.

Os xogadores do Xove buscaron o contraataque, pero os locais defenderon o gol da vitoria ata chegados os últimos minutos do encontro, onde se resolvería o partido. Santi valladares marcouse un dobrete en dúas xogadas practicamente seguidas, ás cales se sumaría Toño cun gol que pechou o marcador.

Leis Pontevedra (4): Marco, Nico, Cley, Jony, Arroio e Santi Valladares. Tamén xogaron Fabio, Toño, Barca, Dani, Saúl e Álex.

SD Xove (0): Javi Zajardo, Marcos, CVarlitos, Sergio Cora e Pancho. Tamén xogaron Manin, Mini, Manu, Chema e Javi Alonso.
Goles: 1-0, min. 26: Barcala; 2-0, min. 38: Santi Valladares; 3-0, min. 39: Santi Valladares; 4-0, min. 39: Toño
Árbitro: Borja Darriba e Rubén Vieito
Incidencias: Pavillón Municipal Pontevedra