Un empresario deixa 4.000 euros de propina nun restaurante de Marbella

Decidiu realizar esta acción tras as queixas dun home en redes sociais respecto ao cobro por servizo en mesa do establecemento hostaleiro
Imagen de la factura. INSTAGRAM
photo_camera Imaxe da factura. INSTAGRAM

Un empresario catalán, Raúl Castañeda, deixou nun restaurante de Marbella máis de 4.000 euros de propina para os camareiros do establecemento, un xesto que quixo ter tras as críticas duns clientes a quen pediron que deixase propina tras cear no local.

Segundo explicou Castañeda a Efe, en días pasados tivo coñecemento da queixa que expuxo en redes sociais un cliente, chamado Enrique, que viralizó o ticket do local queixándose de que lle pediron propina a pesar de gastar na cea 4.098 euros, dos que 372 correspondían ao servizo en mesa.

Unha queixa que chegou a oídos de Castañeda, quen, xunto a seis persoas máis, reservou a mesma mesa, a 17, para cear o pasado 22 de agosto, e cando chegou o momento de pagar pediu que incluísen na factura a mesma propina da factura do cliente que se queixou no seu día, é dicir, que deixou 4.098 euros extra e a factura que pagou ascendeu a 8.179.

Ademais, desprazouse de forma expresa a Málaga desde Barcelona "para ter este detalle cos camareiros", dixo, para calcular, que, "tendo en conta que o establecemento ten uns 15 camareiros, cada un levou á súa casa esa noite extra, só desa mesa, uns 270 euros".

No seu perfil de Instagram, o avogado escribiu, en alusión ao cliente que se queixou: "O mesmo importe que presumiches en pagar unha comida eu fágoo deixándoo de propina aos mesmos camareiros (cos)/cos) que che cabreaste (por certo moi bo servizo)". 

Comentarios