Jordi Cruz, "farto" das críticas recibidas por non pagar aos seus bolseiros

O chef respondeu á polémica en Twitter, cansado "de escoitar burradas"

O televisvo cociñeiro Jordi Cruz empezou maio recibindo unha choiva de críticas por defender que os bolseiros dos grandes cociñeiros non cobren. "É un privilexio. Imaxínache canto diñeiro custaría iso nun máster noutro sector", indicou o xurado de Master chef a El Confidencial.

As redes estalaron na súa contra e este martes, cansado de todos os reproches, o chef do restaurante Àbac, que conta cunha estrela Michelin, respondeu: "Temos profesionais moi ben contratados e estudantes aos que consentimos e ensinamos con todo o agarimo... Farto de escoitar burradas!", escribiu en Twitter.

O cociñeiro acompañou o comentario cunha imaxe dun momento distendido xunto aos seus bolseiros.

A polémica partiu por mor dunha reportaxe de El Confidencial titulado "A miseria de ser bolseiro de Adrià, Muñoz ou Berasategui: 16 horas a paus e sen cobrar". O xornal seguiu desenvolvendo o tema este luns, coa versión de varios chefs, entre eles Jordi Cruz: "Un restaurante Michelin é un negocio que, se toda a xente en cociña estivese en persoal non sería viable. Podería ter só a 12 cociñeiros contratados e o servizo sería excelente, pero se podo ter a 20 será incluso mellor", dixo.

Comentarios